Poštovné zdarma při objednávce nad 1.499 Kč.

Co se nosí tam dole


Slipy

Historii vynechám a začnu tím, co si pamatuju naprosto živě. Nosili je naši tátové a my, Husákovy děti, jsme na nich také vyrostli. Guma, která je držela proklatě nízko, modrá a bílá barva ve variantě úzkých či širších proužků, popřípadě ty červené na tělocvik. Jo, legendární slipy…. Nosí se i teď, ale vypadají už úplně jinak. Kvalitní, reprezentativní, pohodlné.





Boxerky

Máte rádi boxerky? Rozhodně byste je v šuplíku mít měli. Mezi muži jsou hodně oblíbené. Pohodlně přilnou k tělu, neškrtí, drží všechno tam, kde mají a zakryjí plně přední i zadní partie. Navíc na rozdíl od trenek se nerolují, takže jsou vhodnou volbou pro ty, kdo rádi slim fit sřihy kalhot.






Trenýrky

Jsou nejpohodlnější a podle všeho také prý nejzdravější. Nikde neškrtí a ponechávají patřičnou volnost. Třeba na noc byste neměli volit nic jiného než právě trenýrky. Na rozdíl od slipů a boxerek padnou téměř jakékoliv postavě.






Jocksy

Další variantou, kterou můžete obléct jsou jocksy. Takové slipy, které mají vzadu gumičky. Zní to divně, ale sportovci na ně nedají dopustit a nosí je často a rádi. Velmi oblíbené jsou poslední dobou i mezi nesportovci a to hlavně v létě. Není v nich totiž horko. Pestrobarevné vzory a výrazné gumy z nich pak dělají spíš designový kousek, který nechybí v žádném šuplíku. V kombinaci třeba s krajkou jsou pak spíše jako erotické prádlo, které potěší nejedno oko.





 Slip-jocksy

 Všechno naše spodní prádlo navrhujeme a šijeme my sami u nás v dílně, můžeme tedy libovolně   experimentovat a zkoušet, co by se nám líbilo a také dobře nosilo. A tak jsme „vynalezli“ slip-jocksy.  Unikátní kombinaci zadního dílu slipů a předního váčku jocksů. Jestli je ještě nemáte, doporučuji. Jsou  opravdu pohodlné.






Co nosíte nejraději vy? Máte doma více druhů spodního prádla nebo jste věrni jednomu druhu? Obecně se říká, že by se nemělo nosit jen upnuté prádlo, škodí to spermiím i varlatům a ohrožuje močový měchýř. Takže, pánové, hezky střídat.

Hezký den, Mario K.

Kategorie

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.